måndag, oktober 20, 2008

aktiva, sociala och utan rutiner

I vanliga fall är vi ju familjen soffpotatis med kommunarrest, men denna helg hann vi en hel del. Inte fixa hemma, nej. Men vi slapp vara hemma, så det gjorde inte så mycket.
Öppen regnbågsförskola på lördagen, och direkt därifrån hem till vännerna E och A och deras son Albert som ännu inte fyllt en vecka. Bedårande!



Igår, söndag, for vi över till Louisiana med Köpenhamnsvännerna M och C och deras lilla dotter J.
Kirkeby, Mangautställning och dessutom havsutsikt och park i solsken. Lousiana är alltid fantastiskt i sig självt. Och sedan vi var där senast (vilket var chockerande länge sedan) så har ett aktivitetscenter för barnen tillkommit. Fröken Fin ritade Kirkeby-kopior för fullt:



Trötta tog vi färjevägen hem. Köpte godis på båten, bara för att, och led av gungandet. Insåg på tåget att vi hade parkerat bilen på Malmö Syd, Svågertorp - en station man INTE passerar när man kommer norrifrån. Så det blev till att byta tåg på Malmö C, vänta tjugo minuter och sedan åka iväg från stan igen för att hämta bilen och köra tillbaka.
Klimatsmart? Nej. Missade Fröken Fin sin vanliga middagstid, bad och sov-rutin för andra dagen i rad? Ja. Det kostar på att ha roligt. Å andra sidan somnade hon som en stock, proppfull med intryck

Inga kommentarer: